Home
Billeder - Skotter og Westier Om Danskots Mine links
 

Home | English | Deutsch | Italiano
Skottehvalpe og Westiehvalpe
Danskots er medlem af Dansk Terrer Klub Danskots er medlem af Dansk Kennel Klub
 
 


Noget af det mest livsbekræftende, der findes, er et kuld frække, små hundehvalpe, der møder alt og alle med nysgerrighed, tillid og højt humør. Gennem årene er der kommet mange små skottehvalpe og westiehvalpe til verden hos Danskots – og det er en lige dejlig oplevelse hver gang.

Danskots hvalpe tilbringer deres første tid i soveværelset sammen med deres mor, hvor der er fred og ro. Når så de er gamle nok, flytter de ind i stuen, hvor de kan vænne sig til alle lydene og aktiviteten i huset. De møder også nogle af de voksne Skotter og Westier, så de kan lære at begå sig ude i den store verden.

 

 


Alle hvalpe har deres helt egen personlighed, og arbejdet med at præge og socialisere dem er altid sjovt. De får masser af kærlighed, masser af muligheder for at lege og masser af frisk luft (når vejret tillader det), så de er trygge og velfungerende, når de kommer ud i deres nye hjem.

Hvis du er interesseret i at få en skottehvalp eller en westiehvalp fra Danskots, er du velkommen til at ringe. Måske er der hvalpe lige nu - eller et nyt kuld på vej.

Du kan se flere billeder af dejlige skottehvalpe og westiehvalpe her.

 
  © Danskots